TUMMYTOX blogs.

Sladoledi, cocktaili... vrijeme je za detox nakon ljeta!

Ljeto, plaža, uživancija i sladoleeeeed… Priznaj koliko si sladoleda pojela ovog ljeta? U redu je, i mi smo ih prestale brojati, ali sad je vrijeme za vraćanje u realnost i vraćanje tijela u TOP formu!

image

Drage naše, sve mi dobro znamo da je ljeto bezbrižno doba kada uživamo i ne razmišljamo puno o posljedicama i štetnim učincima koje dolazi s njim. Sunce i more koji mogu oštetiti našu kožu i kosu, a da ne govorimo o hrani, cocktailima i SLADOLEDIMA! Nakon svega toga tvoje tijelo definitivno treba temeljito čišćenje.

Zašto nam je potreban detoks?

Zbog štetnih tvari koje u naše tijelo unosimo s hranom (čitaj sladoledima), kemikalijama i kozmetikom (kreme za sunčanje i razni drugi preparati) je naše tijelo opterećeno što smanjuje njegovu učinkovitost i usporava rad organa. A kada je tijelo preopterećano, ne samo da ne funkcionira pravilno, već nam se počnu i nakupljati kilogrami.

Da istina, ubrzo ćemo se zavući u duge hlače i pulovere, pa šta nas briga...

Ali curke, ljeto nam dolazi već za 9 mjeseci, zar ne bi bilo pametno već sada razmišljati o top formi, nego čekati zadnji trenutak i onda mjesec dana prije ljeta plakati ispred ogledala??

Zato bi tijelo trebalo očistiti barem dva puta godišnje, kako bi opet moglo normalno funcionirati, a samim time poboljšati naše zdravlje te raspoloženje. I naravno održati ga u the BEST formi ikad!

Kako napraviti dobar detox? 

Čišćenje tijela će biti najučinkovitije ako piješ puno vode i u svoju svakodnevnu prehranu uključiš što više voća i povrća te sjemenke i orašaste plodove. 

Kako bi tvoj detox bio što učinkovitiji preporučamo ti i sljedeće:

  • izbjegavaj industrijski prerađenu hranu
  • iz prehrane isključi: teško probavljivu hranu poput kofeina, bijelog šećera, mliječnih proizvoda i alkohola
  • neka tvoja prehrana sadrži svježe namirnice
  • pij puno tekućine (voda, prirodni sokovi i čajevi)
  • uključi što više manjih obroka
  • u prehranu uključi paket za detoksikaciju Slim Detox koji ubrza i olakša detoksikaciju tijela

Zašto baš Slim Detox?

Slim Detox je savršen paket za detoksikaciju i vraćanje tijela u formu, jer sadrži sve potrebne sastojke za izlučivanje toksina te topljenje masnoća.

Daily Kick & Sleep Tight čajevi su odlični za čišćenje tijela, a Draining Drink za izbacivanja viška vode. To je prvi korak kada kreneš tijelo vraćati u formu. 

Za potpunu promjenu tvojeg tijela moraš se pobrinuti za svaki dio organizma, koji utječe na topljenje masnoća. Happy Enzymes i Skinnybiotics će resetirati tvoje tijelo u samo 10 dana! Enzimi i probiotici ubrzavaju tvoju probavu na svim razinama,

Naruči Slim Detox sa super popustom od čak 66% i Shine Bright Beauty bombone dobiješ GRATIS!

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-50%
Posebna cijena 29,99 EUR Standardna cijena 59,99 EUR
Pogledajte proizvod