TUMMYTOX blogs.

Milena: “Konačno sam uspjela smršavjeti”

Milena ima 31 godinu i voditeljica je skladišta u supermarketu. Nakon što je napustila roditeljski dom i počela sama pripremati obroke, u 6 mjeseci dobila je 10 kilograma. Od tada je imala uspona i padova pokušavajući držati težinu pod kontrolom.

Odlučila je uzeti stvari u svoje ruke i isprobati 30-dnevni paket za vitko tijelo od TummyTox-a. Tada se za nju sve promijenilo. Priču o njenom putu do uspjeha pročitaj ovdje!

image

Zahvaljujući proizvodima iz našeg 30-dnevnog paketa za vitko tijelo, konačno je smršavila, riješila se viška vode i konačno dobila energiju da bude aktivnija sa svojom kćerkom.

“Bilo me je sram!”

“Osjećala sam se iscrpljeno i stalno umorno, a nisam htjela ni izaći jer sam se sramila.”

Milenu su u djetinjstvu zadirkivali zbog njezine kilaže, pa kad se ponovno udebljala kada je narasla, to joj je probudilo stare probleme sa samopouzdanjem.

Tijekom posljednjih 10 godina njezina težina rasla i padala, ali se nikada nije vratila tamo gdje bi se osjećala potpuno sretno sa svojim tijelom.

“Nakon poroda uopće nisam mogla smršavjeti. Borila sam se sa stresom, nesanicom, nezdravom prehranom i nisam mogla ni razmišljati o tome da budem aktivna.”

Trebalo je samo 3* tjedna!

Znala je da se nešto mora učiniti, ali nije bila sigurna što i gdje početi.

“Pretraživala sam internet i pročitala nekoliko recenzija. Jedini brend koji mi je stvarno zapeo za oko je TummyTox. Recenzije su mi pomogle da donesem odluku.”

“Počela sam s 30-dnevnim paketom za vitko tijelo, nakon čega je slijedio Fat Burner Drink otprilike 3 mjeseca, a onda sam uzimala Flat Tummy Caps** još 2 mjeseca. Ukupno sam prošla 6-mjesečni program.”

image

Nakon otprilike 3* tjedna počela sam primjećivati promjene, otečenost mi se smanjila, noge i trbuh su postali vitkiji, osjećala sam manju nadutost, a imala sam i više energije. Do tada sam morala odspavati nakon ručka kad god sam imala vremena, a sada ne mogu ni zamisliti da to radim.”

“Stvarno se osjećam zadovoljno!”

Kad smo je pitali gdje je primijetila najbolji napredak, nije mogla odabrati samo jednu stvar.

Najbolje poboljšanje je bilo to što sam se riješila otečenosti u nogama, trbuh mi je postao ravniji, imala sam više energije, osjećala sam se preporođenom. Također sam naučila da se ne prejedam i pijem više vode. Osjećam se jako dobro, ali još nisam gotov.”

“Primijetila sam i da se bolje nosim sa stresom na poslu, a na posao idem manje umorna. Uživam biti aktivnija sa svojom kćerkom, sada provodimo više vremena vani, više uživam u životu i osjećam se privlačnije.”

“Želim samo reći da nisam očekivala da će mi nešto ovakvo pomoći, ali duboko u sebi sam se nadala da hoće. Mršavljenje nije bilo nešto što sam željela pod svaku cijenu, nikad nisam probala dijete i programe mršavljenja. Samo sam se željela osjećati bolje, tako da mi je pored svega gubitak svih tih kilograma bio veliki plus. Sada se osjećam stvarno zadovoljno: imam manje kilograma, manje viška vode, i više se ne osjećam umorno i potišteno. Sve je to prošlost. Hvala, TummyTox!”

Izbaci toksine i reci zbogom žudnji za hranom!

Ovi proizvodi pomažu spriječiti pohranu kalorija iz obroka na problematičnim područjima i pomažu ti da se vratiš u formu nakon teških obroka.

Riješi se viška vode i potakni mršavljenje uz Milenin 30-dnevni paket za vitko tijelo

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

**Flat Tummy Caps su sada Slim Tummy Caps: isti sastojci, isti učinak, samo se ime promijenilo.

Proizvodi za vas

KONTROLA APETITA
-67%
Posebna cijena 24,99 EUR(188,30kn) Standardna cijena 74,99 EUR(565,05kn)
Pogledajte proizvod
POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-57%
Posebna cijena 42,99 EUR(323,93kn) Standardna cijena 100,99 EUR(760,96kn)
Pogledajte proizvod