TUMMYTOX blogs.

Mariarita: "Osjećam se preporođeno!"

Mariarita je 26-godišnja studentica. Dugo je patila od prekomjerne težine koju je uzrokovao višak vode i prestroga dijeta s yo-yo učinkom, a s 21 godinom dosegnula je maksimalnu težinu od 88 kg. Tada je odlučila uzeti stvari u svoje ruke. Ta odluka je sve promijenila. Pročitaj njenu priču o uspjehu!

image

„Kod svake dijete koju sam isprobala naletjela sam na yo-yo učinak“

“Još odmalena sam bila punašnija. Kod svake dijete koju sam isprobala, naletjela sam na yo-yo učinak. Moja težina se kretala od maksimalno 88 kg do minimalno 65 kg."

Kao i mnoge žene, Mariarita je dala sve od sebe kako bi smršavila i održavala kilograme.

“Isprobala sam nekoliko dijeta, uključujući post i niskokalorične dijete, koje su samo usporile moj metabolizam i pokvarile odnos s hranom. Sa 17 godina vratila sam sve izgubljene kilograme i imala sam više od 80 kg.”

„Nisam mogla smršavjeti zato je moje samopouzdanje trpjelo“

“Došla sam na fakultet teža nego ikad prije, vaga je pokazala 88 kg. Ovaj broj me uplašio pa sam se obratila liječniku koji mi je propisao vrlo strogu dijetu. Ali nakon mjesec dana bilo je preteško slijediti tu dijetu."

Mariariti je trebala pomoć

“Mjesec dana nakon početka dijete, počela sam tražiti nešto što će mi olakšati mršavljenje i učiniti ga održivijim. Kad sam pronašla TummyTox, koji je pored proizvoda za lakše i brže mršavljenje nudio i jednostavne jelovnike koje se mogu pratiti, znala sam da sam naišla na zlata vrijedno rješenje.”

„Nakon samo 2 * mjeseca imala sam manje od 80 * kg!"

Mariarita, koja je u početku imala 88 kg, izgubila je više od 8* kg u samo 2* mjeseca!

“TummyTox proizvode sam odabrala zbog rezultata koje su obećavali, ali i zbog činjenice da su proizvodi bili popraćeni programima jelovnika. Omjer cijene i kvalitete bio je stvarno dobar! Kada sam ih isprobala, nastavila sam ih koristiti zbog brzih rezultata.

Rezultati proizvoda počeli su se očitovati nakon samo nekoliko dana korištenja: smanjila se nadutost, povećala se razina energije, a nakon tjedan dana počela sam gubiti na težini."

image

Promjena nije bila samo fizička

“Osim vidljivih fizičkih promjena poput oblikovanja tijela i značajnog gubitka kilograma, imam i puno više energije, što je odlično za vježbanje. Moja probava se također poboljšala.

Mogućnost oslanjanja na ove proizvode pomogla mi je da s vremenom razvijem zdraviji način života. Pomogli su mi i da se riješim osjećaja grižnje savjesti koju imam ako ikad posustanem ili malo pogriješim, jer znam da ću se zbog njih brzo moći vratiti na pravi put. TummyTox proizvodi su moji vjerni saveznici. Osjećam se bolje u svom tijelu i naučila sam voljeti samu sebe.

Sada se općenito osjećam puno ugodnije i volim sebe i svoje nesavršenosti. Pogledam se u ogledalo i sretna sam. Od mržnje do svog odraza u ogledalu, zbog kojeg sam ponekad plakala i osjećala se vrlo neugodno, prešla sam na smješkanje pri pogledu na sebe i sada volim svoje tijelo. Osjećam se preporođeno!”

Mariarita preporučuje TummyTox!

Mariarita je i nakon pet godina vjerna TummyTox djevojka, jer se iz prve ruke uvjerila koliko ti proizvodi mogu biti korisni!

Isprobala je mnoge TummyTox proizvode, ali joj se pojedini posebno sviđaju: “Proizvodi koje sam kupila nekoliko puta u zadnjih nekoliko godina su: Slim Tummy Caps, Drinking Drink, Fat Burner Drink, Night Burner Drink, Tummyccino i My Skinny Tea.

Počni gubiti kilograme i postigni rezultate poput Mariarite!

*Rezultati korištenja proizvoda mogu se razlikovati od pojedinca do pojedinca i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni sprječavanju ili liječenju bilo koje bolesti ili ozbiljnih stanja.

Proizvodi za vas

POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-57%
Posebna cijena 42,99 EUR(323,93kn) Standardna cijena 100,99 EUR(760,96kn)
Pogledajte proizvod
POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-60%
Posebna cijena 39,99 EUR(301,32kn) Standardna cijena 98,99 EUR(745,89kn)
Pogledajte proizvod