TUMMYTOX blogs.

Katherin: "Uz TummyTox sam smršavila i dobila više energije"

Bok svima! Moje ime je Katherin, dolazim iz Venezuele i radim u marketingu, ali u prošlosti sam bila i učiteljica plesa. Obožavam životinje i dobru hranu, a posebno onu domaću.

Uvijek sam bila mršava, ali u zadnje vrijeme sam se udebljala. U početku je to bila prolazna i privremena stvar, ali nakon poroda situacija se pogoršala i prekomjerna tjelesna težina počela je utjecati na moje zdravlje. To je bio razlog zašto sam silno željela započeti put mršavljenja.

image

"Sviđa mi se način na koji TummyTox cijeni svoje kupce"

Počela sam primjećivati ​​razne reklame TummyToxa na internetu i pomislila sam kako je zanimljiva struktura brenda, proizvodi i sastojci. Zato sam im odlučila dati priliku.

Proizvode sam počela uzimati u siječnju i jedna od stvari koje sam najviše cijenila kod TummyTox-a je detaljan način na koji se komuniciraju sve informacije, posebno u vezi sa sastavom proizvoda.

Također mi se svidio i način na koji brend cijeni svoje kupce, šaljući im puno korisnih vodiča i savjeta. Za mene je ova dodana vrijednost nešto što se stvarno razlikuje od ostalih brendova.

"Nisam se morala odreći prioriteta"

Za mene su najbolji proizvodi oni koje najviše koristim, a to su Tummy Fit i Slim Tummy Caps. Zahvaljujući njima sam uspjela smršaviti i povećati razinu energije, a prve rezultate sam primijetila već u prva 3 tjedna*.

Sve to ne samo da sam uspjela bez da se odričem prioriteta, nego sam dodala još 2 dodatna: kontrola težine i vlastitog zdravstvenog stanja.

"Općenito se osjećam zdravije i energičnije"

Tijekom svog puta mršavljenja nikada nisam osjetila nikakvu promjenu na emocionalnoj razini, ali sam dobila više energije i počela sam se osjećati opuštenije, nakon što sam počela primjećivati ​​napredak na tjelesnoj razini. Općenito se osjećam zdravije i energičnije.

Također bih željela poručiti svim djevojkama koje se još uvijek osjećaju neodlučno: ISPROBAJTE TUMMYTOX. I nikada ne zaboravite koliko je važno zdravo se hraniti i vježbati, jer samo jedan tretman zasigurno neće učiniti čaroliju.

Uostalom, da bi se vidjeli konkretni rezultati potrebno je promijeniti način života. Ali kada se jednom uvjerite budite sigurne da se nećete poželjeti vratiti na staro!

Isprobaj jedan od Katherininih omiljenih proizvoda u ovom super programu mršavljenja!

Paket Body Transformation sadrži pročišćavajući biljni čaj s učinkom mršavljenja, napitak za sagorijevanje masnoće i kapsule koje pomažu u smanjenju apetita.

  • Fat Burner Drink je vrlo snažan topioc masnoće koji stimulira metabolizam i povećava sagorijevanje masnoće. Sadrži L-karnitin, koji podržava posvećenost tijela u procesu regeneracije mišića nakon treninga.
  • Slim Tummy Caps potpuno su prirodan dodatak za mršavljenje u kapsulama. Unutra se nalazi ekstrakt Garcinia Cambogie, koji pomaže da brzo i sigurno izgubiš težinu i zaustaviš apetit.
  • My Skinny Tea je biljni čaj na bazi pažljivo odabranog bilja i voća, koji pomaže brže sagorijeti masnoće, ubrzava metabolizam i uklanja toksine koji usporavaju mršavljenje.

*[Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Za mršavljenje je važno jesti uravnoteženu prehranu i voditi zdrav način života.]

Proizvodi za vas

KONTROLA APETITA
-67%
Posebna cijena 24,99 EUR(188,30kn) Standardna cijena 74,99 EUR(565,05kn)
Pogledajte proizvod
DETOX I MRŠAVLJENJE
-67%
Posebna cijena 21,99 EUR(165,69kn) Standardna cijena 65,99 EUR(497,23kn)
Pogledajte proizvod
TOPI MASNOĆU
-50%
Posebna cijena 26,99 EUR(203,37kn) Standardna cijena 53,99 EUR(406,81kn)
Pogledajte proizvod