TUMMYTOX blogs.

Angela: "Iz 86.5 kg do 80.9 kg u manje od mjesec dana"*

Pozdrav, moje ime je Angela Santos, imam 44 godine i radim kao asistentka operative u velikoj firmi u Portugalu, a trenutno sam u procesu pripreme za novo radno mjesto s puno više odgovornosti.

U braku sam i imam 2 djece, i poput mnogih drugih žena, uvijek sam u pokretu. U tim situacijama uvijek je naše tijelo ono koje pati, naročito zbog stresa. Iako slatkišima mogu odoljeti, slanim grickalicama ne, a kada me uhvati glad pojedem velik tanjur ekstra slanih delicija.

*Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.

image

Do prije dva tjedna (kada sam počela s korištenjem Body Transformation paketa) moja težina je bila 86.5 kg i najviše masnoće je bilo nakupljeno u području trbuha.

"Obično ne vjerujem 'magičnim' dijetama, ali s obzirom na povoljnu cijenu nisam imala što izgubiti“

Vidjela sam TummyTox proizvode na Facebooku i iako obično ne nasjedam na “magične” proizvode za mršavljenje, kada sam vidjela koliko je cijena pristupačna (169,99 kn za 3 proizvoda), čak i da ne djeluje neću izgubiti neko bogatstvo… jer inače su takvi proizvodi mnogo skuplji. Dodatan plus za mene su bili potpuno prirodni sastojci i način korištenja proizvoda koji je vrlo jednostavan.“

Kada su stigli proizvodi, napravila sam si plan kako ću ih koristiti. Dan sam započela sa My Skinny Tea prije nego bi otišla od kuće u 6:45, zatim kada bi stigla na posao pojela bi doručak i uzela Slim Tummy kapsule 40 minuta nakon toga. Pola sata prije ručka uzela bi drugu kapsulu, te popodne bi si napravila Fat Burner napitak.

"Ono što je sigurno je da sam izgubila 6 kilograma u manje od mjesec dana"

Prva dva dana primjetila sam da nemam više napadaje gladi i za razliku od inače, nisam imala potrebu za jutranjim i popodnevnim prigriscima. Također nisam bila previše gladna za ručak ili večeru. S obzirom da nisam bila užasno gladna, lakše mi je bilo izabrati zdraviji obrok i jela bi ribu ili povrće. Kod kuće sam i muža naučila da samnom jede zdravije i manje porcije. I tako mi je odjeća (bluze i majcie) počela odjednom biti preširoka.

I ono što me najviše oduševilo, činjeica da nakon samo mjesec dana korištenja, moja je vaga pokazala broj koji već dugo nisam vidjela: 80.9 kg :). I nevjerojatno je to da s puno manje obroka i manje apetita, moja razina energije čak se i povećala.

"Prvi puta od kada sam rodila sam si kupila haljinu"

Nismo svi jednaki i na svakog proizvodi djeluju drugačije, ali ako ne probate nikad nećete saznati. U mojem slučaju jedino pitanje koje mi se postavilo je: dali mogu ponoviti tretman. Osjećam se puna energije, puna samopouzdanja, prvi put od poroda kupila sam si haljinu da nosim na jednom krštenju. Iskustvo je bilo odlično i jednostavno, dodatno me potaknulo da istražim sastojke koji se nalaze u proizvodima, a proizvodi ne samo da su prirodni već su i odličnog okusa.

Pročitala sam i da proizvodi puno bolje djeluju ako se ubaci i vježbanje, tako da ću u sljedećoj turi i to ubaciti u dnevni plan.

Moje iskustvo je bilo super pozitivno, i zato vam preporučam da probate i sami, podijelite rezultate s nama jer svima nam je drago čuti da je i drugima uspjelo i da su sada sretniji, imaju više samopouzdanja i spremni okrenuti novu stranicu u životu, poput mene koja sam na sredini života ( sa svojih 44 godina) odlučila učiniti upravo to!

Trostruki učinak u samo 1 paketu:

  • Slim Tummy Caps s Garciniom cambogiom zaustavljaju pretjeranu želju za hranom i smanjuju nakupljanje masnoća. Osim toga dobro utječe na probavu jer ubrzava metabolizam.
  • Fat Burner Drink djeluje kao aktivni topilac masnoća koji sadrži 100% čisti oblik L-karnitina, koji masne naslage pretvara u energiju. S Fat Burnerom možeš sagorijeti do više masnoća dok se krećeš, ali i kada ne radiš ništa.
  • My Skinny Tea ubrzava proces topljenja masnih naslaga na način da ubrzava metabolizam. A također pomaže izlučiti toksine koji sprječavaju uspješno mršavljenje.

Proizvodi za vas

KONTROLA APETITA
-67%
Posebna cijena 24,99 EUR(188,30kn) Standardna cijena 74,99 EUR(565,05kn)
Pogledajte proizvod
DETOX I MRŠAVLJENJE
-67%
Posebna cijena 21,99 EUR(165,69kn) Standardna cijena 65,99 EUR(497,23kn)
Pogledajte proizvod