TUMMYTOX blogs.

Ne radi se samo o tebi - ženama je zaista teže smršaviti!

Jesi li ikada zajedno s dečkom krenula na dijetu – samo da bi vidjela kako on gubi višak kilograma kao da se to nikoga ne tiče, a brojka na tvojoj vagi tvrdoglavo ostaje ista? Čini li se da on postiže rezultate dok se ti boriš s:

  • nedostatakom rezultata unatoč trudu,
  • stalnom željom za hranom i glad,
  • viškom vode i osjećajem nadutosti,
  • veličinom porcija i unosom kalorija,
  • nedostatkom motivacije i podrške?

Zvuči li nešto od ovoga poznato? Da, tako smo i mislili.

image

Nažalost, nije sve u tvojoj glavi. Mi dame imamo sporiji metabolizam od svojih dečkiju i zahvaljujući višim razinama grelina, hormona gladi, često se borimo sa stalnim željama za hranom. I povrh svega, obično imamo manje mišića i više tjelesne masnoće od njih. Divno!

Kako smršavjeti ''like a pro'' i zadržati obline pod kontrolom?

To znači da kada se pokušaš uhvatiti u koštac s mršavljenjem, moraš to činiti na način koji je prilagođen ženama. Da bi rezultati bili vidljivi i dugoročni, moraš načinu mršavljenja pristupiti sa svih strana. Zbog toga će 5-u-1 Curve Shaper postati tvoj novi najbolji prijatelj.

5-u-1 djelovanje za brzo mršavljenje

Dizajniran za žene, ovaj ukusni napitak pomoći će ti u mršavljenju tako što će ciljati glavna područja s kojima se mi djevojke borimo na putu do vitkog tijela.

Otopi masnoću ''like a pro'' s Garcinijom cambogiom i patentiranim ekstraktom crvene naranče Morosil®! Ova dva vrhunska sastojka također će pomoći u sprječavanju skladištenja masnoće. Oprosti se od neprestane želje za hranom i obuzdaj apetit uz Garciniu cambogiu, dok će list bijelog duda blokirati kalorije iz ugljikohidrata koje jedeš.

Kako bi osigurala da ti trbuščić postane ravniji u roku od nekoliko dana, Java čaj će ti pomoći spriječiti nakupljanje viška vode, što će zauzvrat podržati detoksikaciju tijela i smanjiti nadutost.

Prosječno 3* kg gubitka težine nakon 12 tjedana!!

Ali nemoj nam samo vjerovati na riječ, vrhunski sastojci imaju istraživanja na svojoj strani. Klinička studija s 30 osoba s prekomjernom težinom pokazala je* da je uzimanje 400 mg Morosil®-a dnevno tijekom 12 tjedana u prosjeku smanjilo:

  • 3* kg tjelesne težine
  • 1.1 jedinica ITM-a
  • opseg struka za –7,5* cm i opseg bokova za –6* cm

Oblikuj svoje tijelo uz 5-u-1 Curve Shaper

Želiš izgubiti višak kilograma na brz i učinkovit način? Ovaj ukusni napitak s okusom naranče pomoći će ti da brzo primjetiš rezultate – nabavi 5-u-1 Curve Shaper sada uz poseban popust!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja. Održavanje uravnotežene prehrane i zdravog načina života je važno.

Izvori:
Cardile, Venera & Graziano, Adriana & Venditti, Alessandro. (2014). Clinical evaluation of Moro ( Citrus sinensis (L.) Osbeck) orange juice supplementation for the weight management. Natural Product Research. 2015. 10.1080/14786419.2014.1000897. 

Proizvodi za vas

RAVNOTEŽA HORMONA
-48%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 53,99 EUR(406,81kn)
Pogledajte proizvod