TUMMYTOX blogs.

Trening za ponedjeljak: "Znoj je masnoća koja plače"

Pa počnimo! Jer vi Tummy Tea Tox cure znate već sve o Tabata vježbama preostaje nam još samo...vježba. Zagrij se, pripremi podlogu za vježbanje, štopericu, utege, ručnik, ne zaboravi vodu i idemo!

Jer je ponedjeljak i jer smo svježe i odmorne, tjedan ćemo započeti s naglaskom na kardio vježbe i vježbe za trbuh.

Za svaki slučaj podsjetimo se još jednom kako izledaju Tabata vježbe. Trening je sastavljen od 10 različitih vježbi, koje su podijeljene u 5 setova. Svaki set je sastavljen od 2 vježbe. Svaka vježba traje 20 sekundi, onda si uzmemo 10 sekundi odmora i nastavljamo sa sljedećom vježbom. To ponavljamo 4x. Svaki set tako traje 4 minute. Nakon odrađenog seta uzmemo si 1 minutu pauze i nastavljamo sa sljedećim setom. 

1. SET: počnimo s kardio vježbama.

1.      vježba: noge postavi u širinu bokova. S prstima desne ruke se dotakni lijeve noge zatim se okreni i s prstima lijeve ruke dotakni desnu nogu. Nastavi vježbati s visokim poskokom. Dok to radiš jako istegni ruke i noge.

2.      vježba: visoko skoči, istegni ruke i noge što dalje od sebe. Nakon skoka se postavi u položaj muškog skleka i zadrži taj položaj 15 sekundi.

Nakon 4 minute napravi pauzu i popij malo vode.

2. SET: vježbe za trbuh.

1.      vježba: lezi na leđa, skvrči noge u kut od 90 stupnjeva i stisni trbušne mišiće, tako da smanjiš prostor između križa i podloge. Ruke daj iza glave i podiži se izmjenično – desnim laktom dotakni lijevo koljeno, lijevim laktom desno koljeno.

2.      vježba: još uvijek ležiš na leđima. Noge digni okomito u zrak s ravnim koljenima. S obje ruke se pomoću trbušnih mišića podiži prema prstima na nogama.

Slijedi minutica pauze pa ponovno kardio vježbe

3. SET: kardio vježbe.

1.      vježba: visoko skoči, istegni ruke i noge što dalje od sebe. Nakon skoka se postavi u položaj muškog skleka i zadrži taj položaj 15 sekundi.

2.      vježba: stoj uspravno s rukama ispruženim uz tijelo. Zatim istovremeno s poskokom digni ruke visoko u zrak i raširi noge. S poskokom se ponovno vrati u početni položaj.

Nakon 4 minute ponovno minuta pauze i gutljaj vode.

4. SET: vježbe za trbuh.

1. vježba: legni na leđa. Noge digni okomito u zrak s ravnim koljenima. S obje ruke se pomoću trbušnih mišića podiži prema prstima na nogama.

2. vježba: postavi se u položaj muškog skleka, istovremeno moraš stisnuti trbušne mišiće jer jedino tako možeš održati ravna leđa. Prvo dotakni desnim koljenom lijevi lakat, zatim lijevim koljenom desni lakat – kao da bi se penjala.

Još zadnja pauza danas i zatim peti set, s kojim ćemo se pobrinuti za ljepše noge i stražnjicu.

5. SET: vježbe za trbuh i stražnjicu.

1.      Desnu nogu ispruži ispred sebe u raskorak, lijevu nogu iza sebe i istegni ju. S rukama na bokovima i ravnim leđima spusti se u  duboki raskorak. Isto ponovi i s drugom nogom.

2.      Zadnja vježba tog seta je čučanj. Tvoja koljena pri čučnju ne smiju biti preko prstiju tvojih nogu. Leđa su ravna. Iz čučnja se zatim odgurneš u visok skok.

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-33%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn)
Pogledajte proizvod