Dostava u roku 1-3 radnih dana.

Besplatna Dostava za narudžbe iznad 200 kuna.

100% garancija na zadovoljstvo.

Podrška: (Pon - Pet: 8.00 - 16.00) 01 353 5434

Blog

S.O.S. za svaki blagdanski zalogaj

Bez panike TummyTox curke! Mi vam stižemo u pomoć! Jer znaš kako kažu, što možeš danas, ne ostavljaj za sutra. Zato smo ove godine odlučili uraniti i spriječiti da novu 2021. započneš s groznim osjećajem nadutosti i viškom kilograma! 

Svi znamo što nas čeka sada! Praznici, hrana, gledanje božićnih filmova, p r e ž d e r a v a n j e...

Iz razloga što ove godine još više vremena provodimo kod kuće i izležavamo se uz tone hrane, mi Tummy curke smo se odlučile pomoći ti kako bi ti olakšali cijeli proces i kako bi bezbrižno jela i pila sve fino bez posljedica!

Sada više nego ikada zaslužujemo lijepe blagdane

Da, ove će godine možda blagdani izgledati malo drugačije, vjerojatno neće imati svi priliku provesti ih sa svojim bližnjima i vratiti se maminoj kuhinji gdje je sva hrana taaakooo dobra da ju moraš svu pojesti!

Ali bez obzira na to, zaslužujemo si blagdane učiniti posebnima i počastiti se kakvom delicijom, dve, slatkim grijesima i torticama... Oooo da, been there, done that! Zato znamo kakav je osjećaj dan nakon, ali najbitnije znamo kako taj osjećaj spriječiti!

S.O.S. blagdanski paket

Upravo zbog takvih situacija osmislili smo S.O.S. blagdanski paket, koji će ti garantirano pomoći:

  • Spriječiti blagdanski napuhnut trbuščić,
  • Topiti masnoće i kalorije puno brže,
  • Održati tvoju težinu od prije praznika,
  • Održati nisku razinu šećera u krvi,
  • Očistiti tvoje tijelo od toksina,
  • Da održiš fit liniju za novogodišnji party.

No naravno, svakako ti preporučamo i da se malo gibaš, jer ipak mi nismo djedovi vilenjaci. Ali smo jako blizu!

Znači ako kombiniraš SOS paket s malo vježbanja (znaš li da u hladnim temperaturama možeš topiti više kalorija dok vježbaš?) nikakvi keksi, kolači i tortice ti ne mogu pokvariti božansku liniju.

Ove blagdane možeš bezbrižno jesti i piti bez da si pokvariš liniju!

Pripremili smo ti 3 fenomenalna proizvoda (Skinny Me čaj, Draining Drink i Flat Tummy Caps) koji sadrže samo prirodne sastojke koji ti pomažu ubrzano topiti masnoće, riješiti se viška vode i zadržati vitku liniju nakon blagdanskih jela,

U ovaj paket spakirali smo apsolutno SVE što ti je potrebno da ove praznike preživiš bez probavnih i drugih poteškoća, da uživaš u svakom grizu bez grižnje savjesti i da za novogodišnji party zasiješ poput zvijezde u savršenoj haljinici (pa makar slavila doma pred TV-om, jer ipak se za tako važan događaj treba srediti i biti u top formi kako bi se mogle pohvaliti na Instagramu!)

Natrag na blog