Dostava u roku 1-3 radnih dana.

Besplatna Dostava za narudžbe iznad 200 kuna.

100% garancija na zadovoljstvo.

Besplatni broj: 0800 35 45

Blog

Martina: uvijek vjerna TummyTox-u

Drage naše Tummy curke, do sada smo vam već napisale mnoga iskustva naših zadovoljnih Tummy curka, ali ovog puta pustit ćemo da se Martina (koja je s nama još od početka) sama predstavi!

Vjerujemo da ćete se i vi pronaći u njezinoj priči…

Pozdrav! Moje ime je Martina Sabljak, imam 26 godina i rođena sam u prekrasnom Varaždinu. Završila sam novinarstvo, sviram violinu i bavim se pjevanjem, glazba je za mene sve – ljubav.

Osim toga, volim čitati, učiti, rekreirati se (imam bicikl Violetu, tako sam ga nazvala zbog ljubičaste boje), često vozim bicikl, a trenutno treniram sama kod kuće po fitness programu.

Studentski život donio mi je viška kile

Dok sam još studirala, nabrala sam kile (tako to ide, hehe), i kad sam prije dvije godine završila faks, vidjela sam da se cjelodnevno sjedenje na predavanju i prehrana u menzi obila u glavu (odnosno, bolje rečeno po trbuhu).

Tada sam dosta tražila proizvode koji će mi pomoći da napravim dobar detox, svojevremeno sam išla na fitness i uglavnom jela sve što sam sama kuhala; i - doviđenja menzi.

Prije godinu dana otkrila sam TummyTox - i još uvijek sam vjerni fan!

Prije godinu dana počela sam koristiti TummyTox paket s čajevima za jutro i noć - Daily Kick & Sleep Tight Tea, Slimbioticse, enzime, zatim prefini Cleanse Drink od jagoda, Beauty Drink... Uglavnom, stvarno sam dosta toga probala i uvijek se vjerno vraćam tom brandu, ali uvijek uzmem nešto novo što još nisam probala.

Daily Kick & Sleep Tight Tea

Čajni duo, koji pokreće probavu i topljenje masnoća, za čišćenje tijela danju i noću.

Daily Kick & Sleep Tight Tea -53%

Puna cijena: 159,99 kn

Snižena cijena: 74,99 kn

× Zatvori

Savršeni proizvodi za svaku tegobu

Trenutno imam Tummy Slimming gel protiv celulita (predivni crveni gel) i dva paketa čaja Skinny Me Tea. Čaj se pije jednom na dan, a ja ga popijem odmah kada se najedem. Za sada je sve kako treba biti, želudac je pod kontrolom. Uvijek mi je trebalo nešto da mi pomogne da ne budem napuhnuta i da mi probava radi brže, tako da sam stvarno zadovoljna ovime, a cijene su pristupačne – osim toga, uvijek sam lovila super sezonske akcije i gratise pa se nemam na što požaliti.

Volim što uvijek nešto novo dođe od proizvoda, a ja nebi bila ja da ih sve ne isprobam. 

Živim puno zdravije i vodim brigu o svom tijelu

Naravno, osim takve pomoći tijelu, treba i vježbati jer tako se može onda dobiti rezultat koji želimo. Ovo ide iznutra, ali izvana treba i neki tjelesni napor da bi sve bilo kako treba. Pokušavam se više kretati, no kako moj posao zahtjeva i sjedenje, moram nekako balansirati.

Curke, ovo morate probati!

Mi žene moramo biti saveznice i podijeliti iskustva jer mnogo nas ima slične probleme, pa je lakše boriti se zajedno <3

Martina vam poklanja 20% popusta s kuponom MARTINA!Natrag na blog