TUMMYTOX blogs.

Marketa: "Izgubila sam 5 i pol kilograma u 2 mjeseca!*"

Marketa je 28-godišnja frizerka i novopečena majka, a trenutno je još uvijek na porodiljnom. Nikad nije bila mršava i uvijek je imala određenu sklonost ka debljanju, ali nakon nekog vremena je ponovno odlučila biti u vrhunskoj formi povodom posebnog dana: svog vjenčanja!

image

"Nikad nisam bila mršava djevojka. Naprotiv, uvijek sam imala sklonost prema višku kilograma, posebno na bokovima i struku. Najgore je to što sam uvijek patila od yo-yo efekta: ono što sam uspjela izgubiti, vratilo se i čak udvostručilo! Na kraju sam se nekako pomirila s tom situacijom, tako je do kraja trudnoće. "

"Nakon što sam rodila carskim rezom, primjetila sam da se na području gdje je napravljen rez za operaciju počela stvarati vrlo neugodna masnoća s kojom se još uvijek borim."

"Nikad me nije privlačila tjelesna aktivnost i slijedila sam samo vrlo kratke dijete koje nikad nisu trajale više od tjedan dana. Oduvijek sam se sramila svog fizičkog izgleda, zbog čega sam nosila samo preveliku odjeću. A da ne spominjem da mi je prekomjerna tjelesna težina zadala probleme s disanjem: mnogo puta sam zadihala i bilo mi je teško svezati cipele. "

Marketa je odlučila smršavjeti kako bi bila savršena u svojoj vjenčanici!


"Otkrila sam TummyTox na Instagramu i iznenadila sam se pozitivnim kritikama koje su ostavile mnoge djevojke koje su uspjele postići izvanredne rezultate koristeći TummyTox proizvode  i to ne samo na području mršavljenja nego i što se tiče općenitog raspoloženja i izgleda.
Zato sam odlučila isprobati proizvode i kupiti Multivitamin Gummies i moram reći da sam prvi put u životu imala osjećaj da sam kupila vitamine koji stvarno čine razliku! Zbog toga sam odlučila započeti put mršavljenja s TummyTox-om!"

Prvi vidljivi rezultati? Već nakon 1 tjedna*!


“Prvu promjenu primijetila sam nakon samo tjedan dana*. Zahvaljujući napitku Draining Drink napokon sam se uspjela riješiti viška vode, nadutosti i celulita. Razlika između prije i poslije zaista je nevjerojatna! Bila sam ugodno iznenađena kako brzo sam se uvjerila u rezultate!"


“Sada koristim proteinski shake Shape Me Shake dva puta dnevno i moram reći da mi mnogo pomaže, jer mi ugasi želju za desertom. Pored toga je nevjerojatno ukusan i svaki put kad ga popijem osjećam se mnogo energičnije!"


“Još jedan proizvod koji volim i koji me ugodno iznenadio je Fat Burner Drink. S ovim napitkom imam puno više izdržljivosti svaki put kad se bavim tjelesnom aktivnošću, a to mi omogućava da produžim treninge bez negativnih posljedica za mišiće. Kad treniram pola sata, znojim se kao da sam istrčala polumaraton! "

* Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici.

Dobiveni rezultati su NEVJEROJATNI!


“Izgubila sam prvi kilogram nakon 14 dana*, ali centimetri su nestajali puno brže. U 2 mjeseca izgubila sam ukupno 5,5 kg i jednu konfekcijsku veličinu*, a mnogi ljudi su mi dali komplimente kako su moja bedra i stražnjica postali čvršći."

image

“Sad se osjećam snažnije, nemam više problema s disanjem, puna sam energije, a uspjela sam se riješiti i celulita, što me izuzetno raduje! Sad mi je stara odjeća postala labava i napokon sam počela nositi moderniju odjeću, bez da osjećam stid. Kao što možete vidjeti na fotografiji, promjena je stvarno izvanredna."

Prehrana i tjelesna aktivnost sada imaju za mene sasvim drugo značenje. Radujem treningu i zaista uživam jesti zdravije. Zaista se nadam da će tako i ostati, te da ću na vrijeme stići do svoje željene težine za svoje vjenčanje i tako biti lijepa mlada! Još sam nekoliko kilograma me dijeli od cilja, ali neću odustati!"

*Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici.

Kreni i ti na svoj put mršavljenja!


Marketi od srca čestitamo i držimo palčeve za njezinu prekrasnu figuru i vjenčanje iz snova!

Isprobaj neke od proizvoda koji su se Marketi svidjeli u paketu New Year, New Me i kreni svojim putem!

Proizvodi za vas

POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-58%
Posebna cijena 47,99 EUR(361,60kn) Standardna cijena 112,99 EUR(851,38kn)
Pogledajte proizvod