Dostava u roku 1-3 radnih dana.

Besplatna Dostava za narudžbe iznad 200 kuna.

100% garancija na zadovoljstvo.

Podrška: (Pon - Pet: 8.00 - 16.00) 01 353 5434

Blog

Marina: Daily Kick pijem svako jutro!

Marina se zaljubila u naše Daily Kick čajeve jer joj daju dovoljnu dozu energije svaki dan! Svima ih preporuča, zato je odlučila podijeliti svoje iskustvo s nama.

Marina je 22-godišnja studentica iz Vukovara. Uz njezin natrpan raspored definitivno joj je potrebna pomoć da izgura sve obaveze koje ima svaki dan, ali i da joj ostane energije za druženje s frendovima.

"Studiram trgovinu na na Veleučilištu u Vukovaru, a moj hobi je druženje s prijateljima i rolanje. Trebala mi je dodatna doza energije i zato sam se odlučila isprobati TummyTox proizvode."

Daily Kick mi daje potrebnu dozu energije

"Koristim Daily Kick čaj, koji pijem svako jutro kada se probudim, koji me razbudi i odmah se osjećam puna energije. Nakon dolaska s predavanja i ručka popijem Fat burner drink koji je predivnog okusa. Poslije napornog dana i pred spavanje skuham si Sleep Tight, koji me umiri i nakon kojeg ljepše zaspem."

Navike nisam mijenjala, ali rezultati su tu!

"Svoje navike nisam mjenjala, osim što sam izbacila kavu ujutro i pijem dakle čaj! Zadovoljna sam korištenjem Tummy čaja i rezultati su tu...  

Na moje zadovoljstvo, i vjerojatno zadovoljstvo svih ostalih, Tummy uvijek pripremi neke nagrade i popuste koji su odlični i uvijek se odlučim dodati nešto novo u košaricu! Posljednji puta naručila sam TummyTox bočicu koja je toliko praktična i nevjerojatna."

Daily Kick & Sleep Tight Tea

Čajni duo za čišćenje organizma, koji pokreće probavu i topljenje masnoća danju i noću.

Daily Kick & Sleep Tight Tea -60%

Puna cijena: 159,99 kn

Snižena cijena: 63,99 kn

× Zatvori

Natrag na blog