TUMMYTOX blogs.

Lara: "Izgubila sam 3 kilograma i više od 5 cm na bedrima za mjesec dana*!"

Danas predstavljamo Laru Gentilucci, TV voditeljicu koja živi u Italiji. Lara se uvijek borila s viškom kilograma, sve dok nije naišla na TummyTox! Zamisli, nakon što je odlučila probati naše proizvode uspjela je postići nevjerojatne rezultate za samo mjesec dana*! Otkrij njenu priču...

image

"Pozdrav svima! Moje ime je Lara i radim kao TV voditeljica i organizatorica događaja u regiji Marche. Imam 36 godina, udana sam i majka sam 13-godišnjeg dječaka. Otkako sam bila djevojčica imala sam poteškoće s uklanjanjem suvišnih kilograma, ali nakon što sam počela raditi u industriji zabave, nisam mogla, a da ne držim trajnu dijetu".

TummyTox je stvarno napravio razliku!

"Nakon što sam počela uzimati TummyTox proizvode, primijetila sam ogromne blagodati, poput smanjenja apetita i povećanja energije tijekom sportskih aktivnosti. Svako jutro popijem bočicu L-Carnitine Shots - Carni Max, a tijekom dana popijem šalicu čaja. Pomoću ove rutine uspjela sam izgubiti 3 kilograma za samo 1 mjesec*, kao i smanjiti opseg bedara za više od 5 cm*!"

Pored L-Carnitine Shots - Carni Max, Lara je koristila i naše ukusni napitak Draining Drink i Fat Burner Shots.

Lara sada svima preporučuje da isprobaju TummyTox!

Lara toliko voli TummyTox da je naše proizvode preporučila svim svojim prijateljicama!

"TummyTox zaista ima kvalitetne proizvode za razliku od konkurenata i iz tog razloga su mnoge moje prijateljice odlučile kupiti ih slijedeći upravo moj savjet!"

Larin omiljeni proizvod: L-Carnitine Shots - Carni Max!

Svaka bočica L-Carnitine Shots - Carni Max sadrži 1000 mg švicarskog Carnipure® L-karnitina vrhunske kvalitete. Ova vrsta L-karnitina je najčišća na tržištu, a više od 8000 studija pokazalo je da je nevjerojatno siguran i učinkovit!

Samo jedna ampula dnevno pomaže:

  • Potaknuti tijelo da koristi rezerve masnoće kao izvor energije.

  • Povećati razinu energije, smanjiti umor i poboljšati sportske performanse.

  • Smanjiti bolove u mišićima nakon tjelesnih aktivnosti.

[NOVO!] Isprobajte novu i poboljšanu verziju Carnitine Max Shots u ukusnom ljetnom izdanju pina colade - sada s posebnim popustom: 

Proizvodi za vas

BRZI REZULTATI
-55%
Posebna cijena 34,99 EUR(263,65kn) Standardna cijena 77,99 EUR(587,65kn)
Pogledajte proizvod