TUMMYTOX blogs.

Joanna: "Izgubila sam skoro 7 kg u 1 mjesecu!"*

Joana je uvijek vodila zdrav i aktivan život. Nažalost, zbog preopterećenosti na poslu i svakodnevnih briga, njezin život se uvelike promjenio.

Nije više imala vremena za opuštanje, niti za fizičke aktivnosti, a kamoli za planiranje zdravih i ponovrijednih obroka – svi poznajemo tu situaciju, zar ne?

*Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.

image

Jaonna: "Stvarno imam zaposlen život"

"Ne radim po normalnoj satnici i često sam pod pritiskom zbog vremenskog ograničenja, što mi onemogućava da vodim normalnu zdravu dijetu." Joanna radi u ugostiteljstvu, u jednom veganskom restoranu, i bez obzira što njeni gosti dobivaju samo ukusna i zdrava jela, Joanna nema vremena držati se svog plana jela - "Obično jedem nešto na brzinu, ponekad samo dva puta dnevno. "

Neregularna dijeta je ostavila posljedice na zdravlju i liniji

Kada jedeš neredovito i na brzinu, to jednostavno ostavi trag na ženskom izgledu. Cjelodnevni post i velike porcije hrane navečer, uz dodatak grickalica i slatkiša. To se itekako primjeti na zdravlju i liniji.

"Također sam slaba na slatkiše," priznaje. Kada se metabolizam usporio (to se svima nama događa kako starimo), Joanna se nije višeugodno osjećala u svom tijelu. "Što sam bila starija, primjetila sam da sam se počela sve više širiti, posebno na području stomaka i bedara." Zato se odlučila isprobati TummyTox proizvode. Vjerovala je da će uz pomoć njih uspjeti vratiti svoju staru figuru.  

"To je bila najbolja odluka što sam je ikada donijela"

"Vidjela sam Facebook stranicu i pozitivne komentare, tako da sam odmah naručila." Najviše joj se svidjelo što su proizvodi od prirodnih sastojaka i što je njihovo djelovanje potvrđeno od brojnih zadovoljnih korisnika. Zato se odlučila na avanturu s Tummy Tox proizvodima. I kako opisuje svoje iskustvo? „Bila je to najbolja odluka ikada!

Za početak, Joanna je odabrala Night Burner napitak i Flat Tummy Caps kako bi izboljšala kvalitetu sna i ubrzala metabolizam. Također su joj se svidjeli Multivitaminski bomboni, jer je osjećala da njeno tijelo treba dobru podršku.

Učinci su bili vidljivi u jednom tjednu

"Nakon jednog tjedna, vidjela sam učinke! Nevjerojatno ravan stomak, osjećaj lakoće, a nisam se osjećala umorno niti sam bila gladna."

Također je bila oduševljena načinom upotrebe tih proizvoda - "vrlo su jednostavni za upotrebu, a napitci su super ukusni!"

"Popijem Night Burner napitak prije spavanja svaki dan, i zbog njega se ujutro budim laganija i bez osjećaja napuhnutosti. S Flat Tummy kapsulama sam ubrzala metabolizam, a Multivitamini pomogli su mi unijeti dovoljnu dozu vitamina i minerala u svakodnevna jela."

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-55%
Posebna cijena 32,99 EUR(248,58kn) Standardna cijena 73,99 EUR(557,51kn)
Pogledajte proizvod