TUMMYTOX blogs.

TummyTox editorka: koristila sam Tummy proizvode i smršavila

Hej Tummy curke! Moje ime je Ruxandra i ja sam TummyTox editor za Rumunjsku. Od početka pomažem stvarati sadržaj za moj najdraži brend i kako je on rastao, tako sam i ja rasla s njim.  

A kako bi mogla pisati što bolji sadržaj i članke, htjela sam i sama isprobati TummyTox proizvode i testirati ih.

image

Ali prije nego vam otkrijem rezultate, htjela bih se malo predstaviti. Imam 32 godine, visoka sam 1.69 m i imam 59 kg. Moj cilj bio je započeti živjeti zdravije, izgubiti koji kilogramčić i oblikovati struk. I znate što, na dobrom sam putu!

Volim slatkiše i naravno hranu, prije bi si priuštila hamburger bez obzira na sve, a nakon toga i još čokoladni desert… ili možda sladolednu tortu. Nisam bila veliki fan grickalica, ali uz hamburger bi si uvijek priuštila i coca-colu, i naravno pomfrit… i barbeque umak, ili možda majonezu. Takve su bile nekada moje navike, ali otkad sam počela koristiti TummyTox proizvode moj metabolizam se potpuno promjenio.

Kako se sada osjećam?

Sada više nemam takav apetit, nisam više napuhnuta i ne dolazi mi na pamet tražiti repete. Jedino se kod doručka nije ništa previše promijenilo. Zato što sam zamijenila kekse s mliječnim proizvodom s malo više masnoće.

Što se tiče slatkiša, više nemam napade panike da moram pojesti nešto slatko, tu i tamo pojedem neki muffin ili uopće ništa. Što se tiče gaziranih pića, njih sam totalno izbacila!

Zašto sam htjela smršaviti?

Volim svoje tijelo i svoje obline, ali s vremenom se nisam više osjećala najugodnije, kada sam primjetila da mi je suknja postala preuska. Mislim da smo sve barem jednom to doživjele.   

Kada sam shvatila da mi se počela nakupljati masnoća oko mojih bokova, trbuha i bedara, rekla sam si da je vrijeme za promjenu. I što sam učinila? Pomoć sam potražila u mojem najdražem brendu – TummyTox-u!  

Koje proizvode sam koristila?

Efikasan gubitak kilograma započinje s DETOX-om

Naravno započela sam s čajevima za noć i dan – Daily Kick i Sleep Tight, koji imaju super okus! Popravili su mi probavu i dali mi novu energiju. Pila sam ih prije nego sam krenula u teretanu kako bi stabilizirala moju dijetu te eliminirala višak vode i toksine iz tijela. Pila sam ih 20 dana, ali još uvijek nisam bila spremna krenuti u teretanu. To je bilo u siječnju.

Prošlo je bilo mjesec dana i još uvijek nisam vježbala, ali sam zato uz TummyTox gummies smanjila želju za slatkim. Sa samo 2 medvjedića na dan, uspjela sam smanjiti čokoladu na samo 1 kockicu, za razliku od prije kada bi mogla pojesti cijelu čokoladu u samo jednom danu.

Otkrila sam i moj najdraži napitak Cleanse Drink. Zašto je moj najdraži? Jer se priprema u 250 ml i puno je jednostavnije za popiti. Uz to super je za čišćenje tijela i jetre. A i odličnog je okusa jagode, mog najdražeg voća. 

Odabrala sam čajeve i Cleanse napitak za prvi dio mog programa kako bi očistila svoje tijelo i pripremila ga za gubitak kilograma. Onda sam od veljače započela s proizvodima za mršavljenje.

SkinnyMe Tea – Okus mu je fenomenalan i super je nastavak detoksikacije, a zbog zelenog čaja s njim sam počela topiti i masnoće. Osim toga odličan je za hidraciju jer to je jedna od najvažnijih stvari za gubitak kilograma.

Zajedno s Draining Drinkom počela sam primjećivati svoje prve rezultate: smanjio mi se celulit! Draining Drink se pije u 1 L vode koja potiče da se limfni sustav u tijelu pokrene i na taj način se masnoća više ne zadržava. I to je prvi korak u mršavljenju!

 

I kako sam odlučila krenuti u teretanu, naručila sam si Carni fit i Magicnesium koji su mi pomogli na treninzima. Carni Fit pomogao mi je da imam više energije i da bolje iskoristim treninge, a Magicnesium me spasio od bolnih upala mišića nakon treninga. Tako da samo mogla više i duže zrenirati, s gotovo nikakvim posljedicama… osim gubitka kilograma, naravno.

I rezultati?

Godinu sam započela s 59 kg, 70 cm u struku, 84 cm na trbuhu, 99 cm na bokovima i 58 na bedrima.

Sada imam 56 kg, 67 cm u struku, 81 cm na trbuhu, 97 cm na bokovima i 56 cm na bedrima.

To nije neka velika razlika, ali meni je poticaj da se može i da nije toliko teško živjeti zdravim životom te se ponovno dobro osjećati u svom tijelu. Nisu mi bitni samo brzi i trenutni rezultati, odlučila sam se brinuti o sebi i svom tijelu na duge staze.

Zaključak:

Ako želite smršaviti ... neće biti jednostavno, ali će biti vrijedno truda! Mršavljenje se sastoji od 80% hrane i 20% vježbanja. Ako vam uspije uspostaviti zdrave prehrambene navike s manje šećera i masnoća, već ćete biti na pola puta da smršavite, a onda uz pomoć dodataka prehrani i tjelovježbom svoje ciljeve možete s lakoćom postići.  

I započnite s malim koracima, 30 minuta šetnje parkom već će puno učiniti za vaše tijelo i metabolizam, a uz pomoć čajeva taj proces ćete dodatno potaknuti i ubrzati. Vjerujte mi, osjetila sam na vlastitoj koži!

A ako imate vremena i volite vježbati, odite u teretanu što češće, ili vježbajte kod kuće. Ali ne pretjerujte na početku. I uvijek je dobro imati podršku od prijatelja i rodbine, ali zapamtite najveća podrška ste si vi same, jer ako se vi nećete pobrinuti za sebe, tko će drugi?

Zašto sam napisala ovaj članak?

Sinoć sam u teretani bila totalno iscrpljenja nakon što sam odradila sve setove vježbi, ali sam samoj sebi rekla ti to možeš! I izdržala sam do kraja. I onda sam pomislila na vas, jer znam kako je teško poduzeti prvi korak, i kako je teško ne odustati kada ti ne ide. I zato sam vam se odlučila povjeriti, jer ipak koji je bolji primjer od mene koja vam donosi TummyTox proizvode i znam kako djeluju. Ja sam vam dokaz da uz malo volje i pomoć TummyTox proizvoda stvarno možete ostvariti svoje ciljeve.

Ja sam napravila svoj prvi korak i sada već vidim promjene zbog kojih se osjećam fantastično! Kada ćeš ti poduzeti svoj prvi korak?  

PS: U teretanu sam išla sama, sama sam se smijala i sama plakala. I nije mi uvijek bilo lako, ali nikad ne smijete biti ljute na sebe ako vam nešto ne uspije iz prve. Imajte strpljenja same sa sobom. I iz razloga što sam išla sama u teretanu nemam niti jednu sliku, ali zato sam opalila jednu fotku u ugledalu kao dokaz haha

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-33%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn)
Pogledajte proizvod