Besplatni broj: 0800 35 45

Blog

Čaj s kojim ćeš do ljeta uskočiti u novi bikini

Tulipani i ljubičice nisu samo glasnici proljeća, oni najvaljuju i da nam brzo dolazi ljeto! A ti, jesi li spremna za novi bikini? Ako nisi, ne brini, mi imamo super ukusno i jednostavno rješenje!

Spas u obliku nevjerojatnog Skinny Me Tea čaja koji je bio pažljivo pripremljen upravo za takve curke poput tebe. Pitaš se kako djeluje? Odabrana mješavina sastojaka sa svojim aktivnim sastojcima pomaže kod bržeg i učinkovitijeg topljenja masnoća. Jedan od najvažnijih sastojaka tog super čaja je Pu-erh koji djeluje, nećeš vjerovati, na sličan način kao fat burneri! U cijelom svijetu je poznat kao topilac masnoća. I to nije sve!

Pu-erh, čudotvorni čaj

Kineska tradicionalna medicina kaže da taj čaj brine za uravnoteženost našeg organizma, on nema ni jin ni jang energije, nego je potpuno neutralan. Ako pijemo taj čaj možemo pronaći našu ravnotežu što se vidi u povećanoj energiji, pozitivnom raspoloženju i izuzetno dobro se osjećamo.

Brojna istraživanja su dokazala da utječe na snižavanje kolesterola, jer sadrži manje vrijednosti lovastatina, sastojka koji se koristi upravo za uravnavanje razine kolesterola. Također snižava i razinu triglicerida i veoma je snažan antioksidans. To znači da nas čak štiti i od raka!

Iz tijela pomaže odstraniti toksine i tako štiti cijelo tijelo od nastanka stanica raka. Ubrzava djelovanje imunološkog sustava i pomaže i zaustaviti nastanak i razvoj stanica raka tako da ih uništi dok su tek u nastanku.

Jedna od najvažnijih karakteristika Pu-erh čaja je njegova pomoć kod probave i metabolizma. Naime ima sposobnost zaustaviti sintezu masnih kiselina. Ako popiješ šalicu čaja nakon ručka, odmah će ti pomoći topiti višak masnoće!

Ostali super sastojci

Na procese metabolizma najviše utječe korijen velikog čička i plod običnog komorača. Komorač također pomaže kod mršavljenja jer sprječava osjećaj gladi i brže probavlja masnoće u hrani.

Što je s toksinima u tijelu?

Svi znamo da su najčešći krivac za neuspješno mršavljenje toksini koji se zadržavaju u tijelu. Listovi lucerne i plod crne bazge brinu da se tijelo u potpunosti očisti od toksina te da se oni izluče.

Skinny Me Tea će biti tvoj najbolji saveznik u borbi za super liniju koju želiš postići do ljeta!

Naruči ovdje Skinny Me čaj sa super popustom >>

Natrag na blog