TUMMYTOX blogs.

Čaj s kojim ćeš do ljeta uskočiti u novi bikini

Smršaviti uz pomoć čaja? Ma da li itko vjeruje tim forama…

Drage Tummy curke, možda vam zvuči nevjerojatno, ali da istina je! Da li ste ikada čule za Pu-erh i njegove učinke topljenja masnoća? Ako niste čitajte dalje!

image

Pu-erh, nećeš vjerovati, djeluje na sličan način kao fat burneri! U cijelom svijetu je poznat kao topilac masnoća. I to nije sve!

Pu-erh, čudotvorni čaj

To je poznati kineski čaj koji se najčešće pije nakon jela. Pu-erh čaj sadrži antioksidanse koji sprječavaju loše destruktivno djelovanje slobodnih radikala na tvoj organizam. On ih pomaže izlučiti, kako ne bi došlo do bolesti i prehlada. A ne samo to, on pomaže i za zdravlje kože kako bi bila uvijek mladolika i sjajna. 

Kineska tradicionalna medicina kaže da taj čaj brine za uravnoteženost našeg organizma, on nema ni jin ni jang energije, nego je potpuno neutralan. Ako pijemo taj čaj možemo pronaći našu ravnotežu što se vidi u povećanoj energiji, pozitivnom raspoloženju i izuzetno dobro se osjećamo.

1 šalica na dan za topljenje masnoća

Još jedno super svojstvo Pu-erh čaja je da pomaže eliminirati toksine iz tijela koji sprječavaju mršavljenje. Pu- erh možeš piti svaki put kada želiš očistiti tijelo, on će ti pomoći da poboljšaš probavu i bez problema probaviš teška jela.  

Jedna od najvažnijih karakteristika Pu-erh čaja je njegova pomoć kod probave i metabolizma. Naime ima sposobnost zaustaviti sintezu masnih kiselina. Ako popiješ šalicu čaja nakon ručka, odmah će ti pomoći topiti višak masnoće!

A iz razloga što je Pu-erh prava zvijezda među čajevima, nalazi se u našem Skinny Me čaju!

Ostali super sastojci Skinny Me čaja

Na procese metabolizma najviše utječe korijen velikog čička i plod običnog koromača. Koromač također pomaže kod mršavljenja jer sprječava osjećaj gladi i brže probavlja masnoće u hrani.

Što je s toksinima u tijelu?

Svi znamo da su najčešći krivac za neuspješno mršavljenje toksini koji se zadržavaju u tijelu. Listovi lucerne i plod crne bazge brinu da se tijelo u potpunosti očisti od toksina te da se oni izluče.

Skinny Me Tea će biti tvoj najbolji saveznik u borbi za super liniju koju želiš postići do ljeta!Odabrana mješavina sastojaka sa svojim aktivnim sastojcima pomoći će ti kod bržeg i učinkovitijeg topljenja masnoća.

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-50%
Posebna cijena 21,99 EUR(165,69kn) Standardna cijena 43,99 EUR(331,46kn)
Pogledajte proizvod