Dostava u roku 1-3 radnih dana.

Besplatna Dostava za narudžbe iznad 200 kuna.

100% garancija na zadovoljstvo.

Podrška: (Pon - Pet: 8.00 - 16.00) 01 353 5434

Blog

Ana Karadžole: zašto sam odabrala upravo TummyTox?

Ana Karadžole je još jedna blogerica koja je odlučila isprobati naše proizvode. Iako se mnoge pitate zašto (pa tako je mršava), moramo vam reći da naši proizvodi nisu samo za mršavljenje! 

»Dobila sam priliku isprobati TummyTox proizvode, a budući da sam veliki fan čajeva, veselila sam se ovoj recenziji. Moram reći da sam uporabom ova dva čaja zaista poboljšala probavu

Tummy Program je zapravo Detox program koji traje 20 dana. Moramo napomenuti da ovo nisu proizvodi isključivo za mršavljenje već im je cilj postići optimalan balans organizma, uz, naravno, pravilnu prehranu.

Naime Tummy program prvenstveno ima namjenu očistiti organizam od toksina, ojačati crijevnu mikrofloru i poboljšati probavu. A ako želite smršaviti, korištenje ovog paketa će vam itekako pomoći.

»Inače smatram da je dobra prehrana i redovita aktivnost ključ zdravog tijela i dobre forme, no nekada mala pomoć može dobro doći.« Uz to je dodala: »Znam da se knjiga ne sudi po koricama, ali jednostavno moram istaknuti svoje oduševljenje pakiranjem!«

Ana naravno ne treba smršaviti, ali za dobar detox, za to je uvijek! Paket sadrži sve proizvode koji će očistiti tvoje tijelo od toksina (Tummy čajeve i Draining drink).

»Dobro je i što su svi proizvodi od 100 % prirodnih sastojaka: »Ako ste tip osobe koji, kao ja, ne voli uzeti ni tabletu za glavobolju, ovo bi vam se moglo svidjeti

A za one koji žele smršaviti osim čajeva paket sadrži i najjači topilac masnoća Fat Burner drink. Očistit će tvoje tijelo, urediti probavu te istovremeno topiti masnoće, za zdravo tijelo i vitku liniju.

Paket sva 3 proizvoda od sada sa super popustom!

Skinny Jeans

Gubitak težine s paketom za mršavljenje s 3 TOP proizvoda + Dnevnik Motivacije BESPLATNO!

Skinny Jeans -65%

Puna cijena: 659,96 kn

Snižena cijena: 230,99 kn

× Zatvori


Natrag na blog