Ana Bacinger: Ready for Summer

Ana Bacinger, poznata hrvatska blogerica, nakon što se oduševila TummyTox programom za detoksikaciju, ovog je ljeta odlučila isprobati novi Draining Drink i Slimming Gel. Njezina iskustva pročitaj u nastavku!

Nakon što sam prošle godine testirala TummyTox program za detoksikaciju, ovog lipnja na testiranje mi je stigao njihov hvaljen anticelulitni Slimming gel i Draining Drink koji se koristi u kombinaciji s njim.

U startu želim napomenuti kako sam ove godine aktivnija no ikad pa mi samim time i koža na području bedara izgleda bolje no ikad, ali s obzirom da ću uskoro navršiti 34. godine – celulit je prisutan kao i kod većine drugih žena.

Ovaj program sam koristila puna tri tjedna i nakon kratkog roka mogu zaključiti kako Draining Drink zbilja pomaže kod izlučivanja vode i smanjuje nadutost (pogotovo u vrijeme PMS-a), a gel za topljenje masnoća u mom slučaju pokazao se odličnim za zaglađivanje kože koja posljednjih desetak dana izgleda sjajno. 

Kako djeluje Draining Drink? Već u prvom tjednu povećava izlučivanje viška vode i toksina iz tijela, smanjuje nadutost i otečenost. Sa svojim učinkovitim biljnim sastojcima resetira limfni sustav i uspostavlja normalnu drenažu tijela. Poželjno ga je piti svako prijepodne – vrećicu jednostavno otopite u litri vode i pijuckajte u jutarnjim satima. Za razliku od većine ovakvih proizvoda, Draining Drink ima odličan okus maline! 

Uz provjerene aktivne kozmetičke sastojke, brzo upijajući Slimming gel sadrži ekstrakt Garcinie Cambogie. To čini Slimming gel super efektivnim kada se želimo riješiti neželjene masnoće na problematičnim područjima. Dok drugi sastojci ovog gela djeluju kao pomoćnici za ljepšu kožu sa snažnim antioksidacijskim i protuupalnim efektima, Garcinia Cambogia se aktivno bori protiv masnoća.

Ana ti poklanja i poseban popust na Slim Body paket!