TUMMYTOX blogs.

Assunta se sada vratila u formu zahvaljujući TummyToxu!

Assunta je majka i vlasnica lakirnice i, iako nikada nije imala većih problema s prekomjernom tjelesnom težinom, nakon poroda se teško riješila suvišnih kilograma nakupljenih tijekom trudnoće, ali prije svega riješila se nadutosti koja ju je mučila svaki

Pročitajte više

Marketa: "Izgubila sam 5 i pol kilograma u 2 mjeseca!*"

Marketa je 28-godišnja frizerka i novopečena majka, a trenutno je još uvijek na porodiljnom. Nikad nije bila mršava i uvijek...

Pročitajte više

Rješenje za opuštenu kožu nakon mršavljenja

Brzo mršavljenje često znači puno opuštene kože viška, a također može biti i užasno teško riješiti je se. Srećom, postoji revolucionarno rješenje za ovaj problem! Otkrij u članku.

Pročitajte više

Mršavljenje za žene, potkrijepljeno znanošću

U prosjeku, žene imaju više tjelesne masnoće od muškaraca. Estrogen smanjuje sposobnost žena da sagorijevaju energiju nakon jela, što rezultira pohranjivanjem više masnoće oko tijela.

Pročitajte više

Otkrij 5 najboljih proizvoda za ravan trbuščić

Ravan trbuščić svakako je lijepo vidjeti, a one koje ga imaju zaista si mogu priuštiti da odijevaju što im srce poželi! Ali što učiniti kada mršavljenje postane teško? Otkrijmo zajedno!

Pročitajte više

Hibiskus - novi trend sve popularniji u svijetu mršavljenja

Hibiskus je nedavno postao vrlo popularna sastojak u svijetu mršavljenja, a to je zbog činjenice da su znanstvene studije pokazale da može pomoći ljudima da izgube i do 2,5* puta više kilograma!

Pročitajte više